Cheyenne Power Unit PU IV

  • Марка: Cheyenne Professional Tattoo Equipment
  • Кат. номер: CHEYENNE-PU-IV

POWER UNIT IV е много гъвкав благодарение на магнитния си гръб и дъно, както и стойката си с щипка. Независимо дали е обикновен плот за маса или подходяща метална повърхност, безопасното и удобно захващане е гарантирано. С това ново захранване за татуировки е възможно за първи път да се използва напълно нискочестотната работа на нашето семейство SOL. В допълнение, машини за татуиране от други производители могат лесно да бъдат свързани чрез адаптерни кабели.

Дисплеят на POWER UNIT IV може да показва честотата на шева както като лентова графика, така и класически чрез напрежението. Последните зададени стойности остават запаметени за продължаване на работата. За първи път крачните превключватели могат да се управляват в два режима. В режим на застопоряване крачният превключвател за включване и изключване се натиска за кратко. В моментен режим крачният превключвател трябва да се държи натиснат по време на татуиране. Интегрираният хронометър помага да следите работното време.

ЗАХРАНВАНЕТО TATTOO ЗА ПОВЕЧЕ ГЪВКАВОСТ
Компактно захранване за татуировки с акцент върху ергономичната, интуитивна работа
Идеален за нискочестотна работа на семейството SOL
Гъвкави възможности за поставяне благодарение на мощните магнити и интегрираната стойка с щипка
2 режима за работа с крачен превключвател ("затворен" и "моментен")
Дисплей на напрежението (4,7 V - 12,5 V на стъпки от 0,1 V) или дисплей с лентова графика (30 стъпки, приблизително 0,26 V на стъпка)
Хронометър за измерване на времето на татуировка
Съвместим с машини от други производители чрез адаптер (адаптерът не е включен)
Качество произведено в Германия

585,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 585,00 лв.
Моля, изберете: