Cheyenne Power Unit New PU2

  • Марка: Cheyenne Professional Tattoo Equipment
  • Кат. номер: CHEYENNE-PU2-NEW

PU2 има всичко, което можете да пожелаете от един добър захранващ блок за татуировки. Комбинира две машини за татуиране и крачен превключвател, което ви дава пълен контрол. Новият иновативен сензорен екран ви позволява да превключвате между машините с просто двойно щракване.
БЪДЕТЕ ПРОСТО С НАШЕТО ЗАХРАНВАНЕ ЗА SMART TATTOO
Взехме любимите характеристики на добре познатия Power Unit II, направихме ги още по-добри и създадохме изцяло ново захранване за татуировки. Резултатът е пълно преобразяване под формата на PU2. Нашият PU2 има всичко, което можете да пожелаете от един страхотен захранващ блок за татуировки. Можете да свържете две машини за татуиране наведнъж и лесно да превключвате между двете с просто двойно щракване върху иновативния сензорен екран. Сензорното управление на това захранване е интуитивно и лесно. Интегриран сензор за позиция и силни магнити ви позволяват да позиционирате PU2 хоризонтално или окачен. Възможна е и работа с крачен превключвател.

Технически подробности:
Изходно напрежение: 4,7 -12,5 V
Тегло: 152 гр
Произведено по медицински стандарт: ISO 13485

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Cheyenne Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Германия. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://cheyennetattoo.com/en/cheyenne-service/repair-service

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
469,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 469,00 лв.
Моля, изберете: