Cheyenne HAWK Pen Unio

  • Марка: Cheyenne Professional Tattoo Equipment
  • Кат. номер: CHEYENNE-HAWK-UNIO-PEN

HAWK Pen Unio е най-добрата писалка за татуировки "всичко в едно", която съчетава същността на всички машини HAWK благодарение на регулируемия си ход от 2,5 до 4,0 mm.

Нежният HAWK Spirit за фино запълване и меко оцветяване и силният HAWK Thunder за смели линии и мощно цветно опаковане са истинска класика на индустрията за татуировки. Но какво ще стане, ако искате да използвате и двете машини за татуиране в една татуировка? И какво, ако искате да имате тези характеристики на машината за татуиране в революционната форма на писалката HAWK?
Нашият отговор на това е: HAWK Pen Unio

Тук името казва всичко. Вие получавате същността на нашите три машини HAWK, комбинирани в една машина за татуиране във формата на писалка с непрекъснато регулируем ход от 2,5 mm (HAWK Spirit) до 4,0 mm (HAWK Thunder). Простото завъртане на настройката на хода винаги ви дава точно силата, от която се нуждаете за конкретната ситуация на татуиране. Превключването между различни удари никога не е било по-лесно.

HAWK PEN UNIO – СЪЩНОСТТА НА МАШИНИТЕ ЗА ТАТУИРОВКА НА HAWK FAMILY

• Безстепенно регулируем ход от 2,5 мм/0,10 инча до 4,0 мм/0,16 инча, идеален за всички стилове на татуиране
• Честота на бода от 65 до 140 Hz
• Стабилен режим за постоянна сила и честота на шева във всички ситуации на татуиране
• Съвместим с нашите три дръжки за еднократна употреба, които са хигиенични и безопасно опаковани
• Безстепенно регулиране на дълбочината на иглата (0 до 4,0 mm/0 - 0,16 инча)
• Подвижна дръжка за лесно почистване
• Свързване чрез връзка с въртящ се жак осигурява максимална свобода на движение, иновативната клетка на жака осигурява оптимална защита за щепселната връзка
• Инхибиране на ролката срещу неволно търкаляне на писалката
• Лесен за покриване
• Предлага се със здрав транспортен калъф Cheyenne
• Произведено по медицински стандарт (ISO 13485)
• Произведено в Германия

HAWK Pen Unit се предлага с удобен 25,4 mm захват и може да се персонализира с HAWK Pen Grip S: коничен. Тази писалка за татуировки може да се използва и с дръжки за еднократна употреба, предлагани в три размера.

Препоръчваме да използвате патрони Cheyenne с патентована предпазна мембрана, за да избегнете обратния поток на течности в машината за татуиране.
Може да е необходим кабел за стартиране, за да използвате HAWK Pen Unio със захранвания за татуировки от други производители.

Технически подробности:
Ход: 2,5 - 4,0 мм/0,10 - 0,16 инча
Дълбочина на иглата: 0 - 4,0 мм/0 - 0,16 инча
Мотор: DC мотор
Честота: 50 - 140 Hz
Напрежение: 6 - 12,6 V
Свързване: 3,5 mm защитен жак конектор
Размери (Ø x L): 29 mm x 138 mm
Тегло: 160 гр
Произведено по медицински стандарт: ISO 13485
Произведено в Германия

Включва:
1 химикалка Cheyenne HAWK 25,4 mm Грип
1 Захранващ кабел
1 кабелен адаптер (6,3 мм жак към 3,5 мм гнездо)
1 куфар за пътуване
1 сервизен ключ
1 комплект О-пръстени (5 чифта)
1 комплект винтове (5 броя)

HAWK PEN UNIO – ПИСАЛКАТА ЗА ТАТУИРОВКИ, КОЯТО ИМА ВСИЧКО

Спомняте ли си наградената HAWK Pen – първата въртяща се машина за татуиране с форма на писалка на пазара? HAWK Pen Unio е надстройка към нея, която обединява същността и на трите машини Cheyenne HAWK. Тази машина за татуиране предлага безстепенно регулируем ход от 2,5 mm до 4,0 mm, което я прави перфектна за всички техники и стилове на татуиране. Ергономичната форма на HAWK Pen Unio гарантира комфорт по време на продължително работно време и я прави лесна за покриване.
Прецизният DC мотор на Cheyenne HAWK Pen Unio работи тихо и произвежда ниски вибрации. Работи в стабилен режим, който гарантира постоянна честота на удари и стичове. Функциите „всичко в едно“ на HAWK Pen Unio го правят най-добрата универсална машина за татуиране.

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Cheyenne Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Германия. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://cheyennetattoo.com/en/cheyenne-service/repair-service

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
1 563,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 563,00 лв.
Моля, изберете: