BIOTAT Numbing Blush Tattoo Glide 500g.

  • Марка: BioTat Numbing Products
  • Кат. номер: BIOTAT-BLUSH-TATTOO-GLIDE-500

ЗА ХУДОЖНИЦИ - Победете болката на вашите клиенти.
Оригинален продукт за татуиране с нюанс на естествено розово. Използвайте го като всеки вазелин или подобно масло за обработка с допълнителна полза от анестезиране на зоната, като същевременно драстично намалявате подуването и зачервяването. За разлика от продуктите на основата на лидокаин, той не предизвиква подуване на кожата, което затруднява татуирането, така че клиентът ще се чувства по-спокоен. Biotat Tattoo Glide е супер гладък и няма да запуши иглите или да премахне отразения модел върху кожата. Нашите художници обичат прозрачния слой, който им позволява да работят върху черно и сиво и по-светли цветове с по-голяма точност.

 

Последваща грижа за татуировка
Използвайте този продукт и като последваща грижа, като смазвате татуираната зона 2-3 пъти на ден за най-добри резултати.

 

Силата на природата да намалява болката
Възползвайте се от мощните естествени анестетични свойства на карамфиловото масло, веган меда и лавандулата, за да изтръпнете зоната, да намалите зачервяването и възпалението.

Biotat са световни лидери в естествената анестезия за татуисти. Те използват само най-добрите съставки, без изкуствени оцветители или аромати.

 

СЪДЪРЖА:

Медицински вазелин, екстракт от карамфил, глицерол, веган мед, лавандула, слюда.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

Пазете от деца и домашни любимци. Избягвайте зоната около очите, ако възникне контакт, изплакнете незабавно с вода. Потърсете лекарска помощ при поглъщане. Прекратете употребата, ако възникне някаква кожна реакция. Не го използвайте, ако сте чувствителни към евгенол.

86,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 86,00 лв.
Моля, изберете: