Stigma-Rotary® Soldier

  • Марка: Stigma Rotary Tattoo Machines
  • Кат. номер: STIG-SOLDIER

*Ръкохватката не е включена в цената на тази машина!

The Soldier е страхотна машина за тези, които обичат да използват безчеткови мотори, известни със своята стабилност и непрекъснатост във времето. Нашият 5W Brushless Maxon двигател започва от 7 волта до 14 волта. Той е идеален и за артисти, които обичат да променят дължината на удара и мекотата. The Soldier разполага с уникален магнитен ударник, който лесно може да се извади и да се свърже по друг ъгъл без инструменти, за да се постигне желаната дължина на удара в рамките на секунди. The Soldier също така има магнитно-прикрепващ се калъф за тласкане в 3 степени, твърд, среден и мек, което прави тази машина напълно приспособима.

The Soldier е специализирана картридж машина. Системата картриджи Stigma е уникална и напълно различна и по-безопасна от която и да е друга система картриджи пазара.

Основни функции
5 ватови Brushless Maxon Motor от 7 волта
Бързо регулиране на хода на движение от 2,8 мм до 4 мм без инструменти или взаимозаменяеми части
Регулируема мекота
Тегло: 75 грама

  • По изискване на производителя сервизно обслужване на продуктите на "Stigma Rotary Machines" се извършва единствено и само от тях. Ние като дистрибутори нямаме право на никакви ремонтни дейности. При проблем с този продукт трябва да бъде изпратен в Гърция като следвате препоръките на производителя. За целта последвайте линка: 
  • http://www.stigma-rotary-tattoo.com/support/
989,00 лв. 791,20 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 791,20 лв.
Моля, изберете: