Stigma-Rotary® Neuro

  • Марка: Stigma Rotary Tattoo Machines
  • Кат. номер: STIG-NEURO

*Забележка: моторът от снимките е 6 W

Neuro може да бъде оптимизирано точно как искате! Тази машина е предназначена за артисти, които искат да могат да коригират всичко! Мекотата и дължината на удара могат да бъдат определени точно по какъв начин искате. Дължината на хода може лесно да се промени чрез регулиране на винт в машината.

Neuro е специална картридж машина. Системата картриджи Stigma е уникална и напълно различна и по-безопасна от която и да е друга система от касети на пазара.

Основни функции
Подвижен мотор
Изберете между 4.5 вата, 5 вата безчеткови, 6 вата или 10 вата мотори
Регулируем ход от 2,6 мм до 4 мм без заменяеми части.
Регулируема мекота
Леко тегло - Тялото тежи само 32 грама

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Stigma Rotary Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право нa сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Крит, Гърция. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.stigma-rotary.com/support/

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
788,00 лв. 630,40 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 630,40 лв.
Моля, изберете: