Stigma-Rotary® Jet Power

  • Марка: Stigma Rotary Tattoo Machines
  • Кат. номер: STIG-JETPWR

*Ръкохватката не е включена в цената на тази машина!

Jet Power е хибридна машина, с която могът да се използват стандартните игли и картридж игли на Stigma. Системата на картридж игли Stigma е уникална и напълно различна и по-безопасна от която и да е друга система от картриджи на пазара.

 Jet Power е по-силният брат на своя брат Jet. Докато Jet е най-добрата универсална машина, Jet Power разполага със специално проектирано плъзгащо се бутало, което притиска иглата с повече мощност, което го прави особено подходящ за контур, големи групи игли и твърда кожа!

Тази машина е предназначена за артисти, които изискват проста, мощна машина.

Jet Power е контурна машина убиец!

За справка, машината Jet Power също се изобразява тук с помощта на Stigma Aluminium Click Grip в черно / червено. Освен това е изобразен със стандартна игла и тръба, за да покаже как може да работи и с двете, като е хибрид.

Основни функции
Работи със стандартни игли Stigma картриджи
6 вата швейцарски мотор
Твърд удар
Лесна настройка

Тегло: 78 грама

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Stigma Rotary Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право нa сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Крит, Гърция. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.stigma-rotary.com/support/

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
881,00 лв. 704,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 704,80 лв.
Моля, изберете: