Stigma-Rotary® Jet Power

  • Марка: Stigma Rotary Tattoo Machines
  • Кат. номер: STIG-JETPWR

*Ръкохватката не е включена в цената на тази машина!

Jet Power е хибридна машина, с която могът да се използват стандартните игли и картридж игли на Stigma. Системата на картридж игли Stigma е уникална и напълно различна и по-безопасна от която и да е друга система от картриджи на пазара.

 Jet Power е по-силният брат на своя брат Jet. Докато Jet е най-добрата универсална машина, Jet Power разполага със специално проектирано плъзгащо се бутало, което притиска иглата с повече мощност, което го прави особено подходящ за контур, големи групи игли и твърда кожа!

Тази машина е предназначена за артисти, които изискват проста, мощна машина.

Jet Power е контурна машина убиец!

За справка, машината Jet Power също се изобразява тук с помощта на Stigma Aluminium Click Grip в черно / червено. Освен това е изобразен със стандартна игла и тръба, за да покаже как може да работи и с двете, като е хибрид.

Основни функции
Работи със стандартни игли Stigma картриджи
6 вата швейцарски мотор
Твърд удар
Лесна настройка

Тегло: 78 грама

  • По изискване на производителя сервизно обслужване на продуктите на "Stigma Rotary Machines" се извършва единствено и само от тях. Ние като дистрибутори нямаме право на никакви ремонтни дейности. При проблем с този продукт трябва да бъде изпратен в Гърция като следвате препоръките на производителя. За целта последвайте линка: 
  • http://www.stigma-rotary-tattoo.com/support/
881,00 лв. 704,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 704,80 лв.
Моля, изберете: