Stigma-Rotary® Beast V2

  • Марка: Stigma Rotary Tattoo Machines
  • Кат. номер: STIG-BEAST-V2

*Забележка: моторът от снимките е 6 W

*Ръкохватката не е включена в цената на тази машина!

The Beast V2 е наследник на Beast. Beast V2 е хибридна машина, с която могът да се използват стандартните игли и картриджи Stigma. Системата картриджи Stigma е уникална и напълно различна и по-безопасна от която и да е друга система картриджи.

Beast V2 е солидна удряща машина, без омекотяване.

Тази машина е предназначена за артисти, които харесват солиден удар, но също така искат да могат да променят двигатели и ексцентрици на удар.

За справка, тук е представено и Beast V2 Body с 6W MotorPlug и Stigma Aluminium Click Grip. Освен това се изобразява със стандартна игла и тръба, за да покаже как може да работи и с двете, като е хибрид.

Основни функции
Работи със стандартни игли и картриджи Stigma
Подвижен мотор
Изберете между 4.5 вата, 5 вата безчеткови, 6 вата или 10 вата мотори
Изберете между центровете за удар
Твърд удар

Лесно настройване
Леко тегло - Тялото тежи само 37 грама
Не се нуждае от поддръжка! - Плъзгащото бутало на Beast v2 се премества в самосмазващ се ръкав, така че не е необходимо смазване!

  • По изискване на производителя сервизно обслужване на продуктите на "Stigma Rotary Machines" се извършва единствено и само от тях. Ние като дистрибутори нямаме право на никакви ремонтни дейности. При проблем с този продукт трябва да бъде изпратен в Гърция като следвате препоръките на производителя. За целта последвайте линка: 
  • http://www.stigma-rotary-tattoo.com/support/
610,00 лв. 488,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 488,00 лв.
Моля, изберете: