Stigma-Rotary® Ray

  • Марка: Stigma Rotary Tattoo Machines
  • Кат. номер: STIG-RAY

*Забележка: машината е конвертирана за работа със стандартни картридж игли!

Ray е за тези, които харесват машините с тип писалка. Едно от ключовите предимства на използването на Ray е, че можете да регулирате дължината на хода от 3 мм до 4 мм с лекота чрез винт на машината. Ако обаче не искате да коригирате дължината на удара, можете просто да го настроите както искате и никога да не го променяте отново.

Ray може да се използва с всички различни Stigma® MotorPlugs, освен 5 Watt Brushless MotorPlug; препоръчваме обаче Ray да се използва с 6W MotorPlug.

Ray е специализирана машина за картриджи. Системата картриджи Stigma е уникална и напълно различна и по-безопасна от която и да е друга система картриджи на пазара.

Ray е с удобна ръкохватка от 27 мм

Основни функции
Подвижен мотор
Изберете между 4.5 Watt, 6 Watt или 10 Watt MotorPlugs
Регулируем ход от 3 мм до 4 мм без взаимозаменяеми части.
Твърд удар
Тегло: Ray Body - 91 грама или 132 с 6 Watt MotorPlug.

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Stigma Rotary Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право нa сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Крит, Гърция. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.stigma-rotary.com/support/

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
1 152,00 лв. 921,60 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 921,60 лв.
Моля, изберете: