Perma Blend LUXE - Peach Veil 15ml.

  • Марка: Perma Blend MakeUp Pigment USA
  • Кат. номер: PERMA-LUXE-PEACH-VEIL

Peach Veil - светъл естествен прасковен цвят на устните със средна непрозрачност и по-неутрална основа. Неорганичен.

 

Новата линия пигменти Luxe е разработена в съответствие с последните регламенти REACH на Европейския съюз, които са в сила от 4 януари 2022 г.

Perma Blend Cosmetic Pigments - пигменти за перманентен грим - микропигментация. Изработени от микрочастици гарантират издръжливост и перфектно отразяване на цвета. Консистенцията на пигмента осигурява лесно въвеждане на боята под кожата, което гарантира липса на корекции.

Приложение: вежди, мигли, устни и корекции като белези, витилиго и др.

Отлично възпроизвеждане и дълготрайност на цвета. За използване с всеки метод.

Peach Veil е от гамата Perma Blends LUXE и е идеален за медицинска ареола или камуфлаж на белези. Може да се използва и за изсветляване на оранжев пигмент.

Peach Veil е чудесна алтернатива на класическия пигмент Perma Blend Cinnamon Stick

Също така смятаме, че много прилича на Cheeky.

LUXE е чисто новата луксозна гама пигменти от световните производители Perma Blend. Тази гама е 100% съвместима с ЕС и REACH и се придържа към всички нови разпоредби, така че може да се използва от артисти по целия свят.

Тези пигменти са стриктно тествани и цветно калибрирани за точност. Със силно пигментно натоварване, пигментите LUXE имат всички предимства на класическите пигменти Perma Blend, които всички познаваме и обичаме!


Произведено в САЩ

92,70 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 92,70 лв.
Моля, изберете: