Dermalize Pro - Protective Tattoo Film Roll

  • Марка: Dermalize Pro Protective Film
  • Кат. номер: DERMALIZE-PRO-ROLL

Продуктът се предлага за крайни клиенти само с плащане чрез Банков превод или Плащане с карта !

Регистрирани студия, тату артисти и козметични салони могат да поръчват свободно.

DERMALIZE PRO - ролка 10метра х 15 сантиметъра, идеално за първоначално поставяне след завършване на татуировката, така и за последващо лечение.

DERMALIZE PRO - е новото решение в грижата за татуировките, идеален продукт за лечение на нови татуировки. DERMALIZE PRO замества фолиото използвано до сега. Тънко самозалепващо фолио, което осигурява влажна среда по време на първоначалния и най-критичен етап от зарастването на татуировката. Той предпазва новата татуировка от триене, и е водоустойчива и антибактериална бариера. Предпазва от патогенни и външни замърсявания. Предпазният слой позволява на мястото да диша като пропуска излишната влага отвътре навън. DERMALIZE PRO представлява леко за носене, гъвкаво, силиконово покритие, което позволява да бъде поставено навсякъде по тялото. Покритието може да остане до няколко дни. То намаля риска от инфекции и образуване на струпеи върху татуировката.

Начин за употреба: 

След завършване на татуировката оставете я да кърви поне 10 минути. По размера на шаблона изрежете 2 еднакви броя от Dermalize с 3-4 сантиметра по-големи. Първия поставяте в студиото, а втория дайте на клиента. Почистете идеално засегнатото място с антисептичен препарат. Притиснете татуировката с длан и парче чиста хартия за около минута, докато се убедите, че кожата е идеално подсушена. Разлепете хартиения предпазен слой от едната страна и залепете върху кожата, като оставите минимум 3 сантиметра встрани от татуировката. Издърпайте бавно останалата част от хартиения слой, докато я покриете цялата. След това притиснете с длани. Отстранете горния предпазен филм, чрез лентата оказана със стрелки. В случай на по-големи засегнати участъци, Dermalize може да се поставя чрез застъпване. Първоначално поставения слой се отстранява между 8-я до 24-я час. След което се измива идеално мястото с антисептичен сапун. След като се убедите, че татуировката е подсушена добре, нанесете втория слой, който може да се запази от 2 до 5 дни. Подменя се само в случай, че е наложително! По време на лечение с Dermalize НЕ се нанасят никакви кремове за лечение на татуировки. Инструктирайте добре клиента си за последващи действия, които той ще трябва да отработи сам вкъщи, като му дадете размер достатъчен за второ завършващо поставяне.

69,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 69,00 лв.
Моля, изберете: