Cheyenne - Power Unit PU I

  • Марка: Cheyenne Professional Tattoo Equipment
  • Кат. номер: CHEYENNE-PU-I

ЗАХРАНВАНЕ I + ЗАХРАНВАНЕ II

– компактен, лек и цифров

Cheyenne-POWER UNITs са проектирани за вашите нужди. POWER UNIT I ви позволява да контролирате едно оборудване за татуиране. С POWER UNIT II имате възможност директно да свържете две машини за татуиране едновременно и да ги редувате.

НЕУСЛОЖЕН - управлението на Cheyenne-POWER UNITs е умишлено проектирано минималистично и интуитивно. Можете да се концентрирате върху работата си и да регулирате настройките индивидуално.

КОМПАКТЕН И ЛЕСЕН ЗА ГРИЖА – независимо дали в студиото или на път по време на конгреси, Cheyenne-POWER UNITs са перфектни, благодарение на компактната си форма и ниската си маса. Потребителският интерфейс е изцяло покрит и може да се почиства лесно.

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ – можете да закупите широка гама от адаптери за вашия POWER UNIT, което ви позволява не само да свържете вашите Cheyenne-HAWK SPIRIT, HAWK THUNDER и HAWK PEN, но и друго оборудване за татуиране. В кутията ще намерите захранващ блок със специфични за страната щепсели, така че можете просто да свържете и да започнете.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ – БЛОК I + II

Тежи около 455 g вкл. захранващ блок

Еднопинов конектор PU I

Два щифтови конектора PU II
Мобилен благодарение на ниското теглo

Налични адаптери за различни системи за свързване

Бустер за плавен старт

517,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 517,00 лв.
Моля, изберете: