Cheyenne Hawk Pen with 25mm Grip in Black

  • Марка: Cheyenne Professional Tattoo Equipment
  • Кат. номер: CHEYENNE-PEN-BLK

ВИСОК ДИЗАЙН - ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ

Основният инструмент, който всеки татуист използва, трябва да отразява неговите стандарти за качество. Дългогодишната ни развойна работа ни накара да създадем HAWK PEN, за да предоставим на вас, художника, машина, която предлага повече свобода да изразите вашите умения и вашата артистична фантазия.

Изживейте своята философия: БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ – БЪДЕТЕ АРТИСТ!

МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА С ВСИЧКИ ПРЕДПАЗНИ ПАТРОНИ CHEYENNE - ЗА БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

За да реализирате всички стилове на татуиране на най-високо ниво, вие комбинирате ХИСАЛА HAWK с нашите оригинални ПРЕДПАЗНИ ПАТРОНИ. Доказаната, неусложнена модулна система – Произведена в Германия от CHEYENNE ви дава възможност бързо да превключвате между 56 конфигурации на иглата – наистина лесно: завинтете и свалете, тръгвате!

ОЩЕ ПО-МАЛКО ВИБРАЦИИ ЗА НАЙ-МАЛКА ПРЕЦИЗНОСТ

Cheyenne HAWK PEN е много по-тих и вибрира по-малко от конвенционалните устройства за татуиране. Но все още има висока сила на пробиване и честота.

ТИНКАТА РАЗЛИКА – БЕЗКРАЙНО ИЗПЪЧВАНЕ НА ИГЛАТА

Чрез завъртане на ръкохватката можете безкрайно да задавате и променяте оптималната си изпъкналост на иглата. Правилната настройка на иглата трябва да се вземе предвид в зависимост от приложението и типа кожа, за да се постигнат перфектни резултати.

360° КРЕАТИВНА СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ

Като взехме предвид всички различни изисквания, ние разработихме машина за татуиране, която предлага на татуистите творческа, почти неограничена свобода. Балансираната, подобна на писалка форма ви дава усещането за рисуване, когато използвате всеки стил. По този начин можете да използвате HAWK PEN, за да реализирате всичко - от фини линии до нежни нюанси и дори запълвания.

Няма ограничения за вашите способности!

ПОВЪРХНОСТИ, КОИТО ИЗДЪРЖАТ МНОГО

Перфектният инструмент за татуисти трябва да прави повече от просто да изглежда добре. Ето защо ние направихме HAWK PEN от висококачествени, здрави и лесни за поддръжка материали. HAWK PEN се състои външно от анодиран алуминий. Това прави цялата повърхност твърда и особено устойчива на надраскване. В същото време повърхността е хигиенична и освен това изглежда изключително добре.

Технически параметри:

ТИП: Cheyenne HAWK PEN
РАБОТНО НАПРЕЖЕНИЕ: 6 – 12,6 V DC
ВХОДЕНА МОЩНОСТ: 4 W
ПУСКОВ ТОК: макс. 2,5 A за макс. 200 ms
ЧЕСТОТА НА ШЕВОВЕ: 70-160 Hz
ХОД: 3.5 мм
ИЗПЪЧВАНЕ НА ИГЛАТА: 0 – 4,5 мм
ВРЪЗВАНЕ: жак 3,5 мм
ЗАдвижване: Прецизност
DC двигател
РЕЖИМ НА РАБОТА: Непрекъснат
операция
Условия на работа
ОКОЛНА ТЕМПЕРАТУРА: +10 до +35 °C
ОТНОСИТЕЛНА ВЛАЖНОСТ: 30 до 75 %
РАЗМЕРИ:
(ДИАМЕТЪР X ДЪЛЖИНА) 25,4 x 123 mm
ТЕГЛО: прибл. 130 гр

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Cheyenne Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Германия. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://cheyennetattoo.com/en/cheyenne-service/repair-service

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
1 312,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 312,00 лв.
Моля, изберете: